..nu när det av

...på MC-träff. Fridas och min första. En hel helg i Västervik - vi väntar ännu på besked om vi kan få med oss Hugo - vi hoppas men vet är många som vill ha honom hos sig. Så blir det med en skön kille som han;).

Det blir årets första tältnätter och Fridas första någonsin. Vi får ta en bil o en MC så får vi turas om - hej o hå;)!

Ska försöka få iväg lite bilder från resan om jag lyckas... annars får det bli uppdatering när vi komme hem.


En dag på stranden...

Jag och Hugo fick för oss att det nog var en av de sista soliga dagarna förra veckan och gjorde oss lediga från både lillasyster och Jycken. Men Ack vad vi bedrog oss. Solen har fortsatt att ösa ner men vi hade kul ändå. Turen gick till Ablahamn och Josefinelust på Kullen - ni som inte varit där. Ni måste!

 

 


Spikis...

Vi var en vecka uppe hos min syster på landet... .så från en skog till en annan helt enkelt;).

Hugo x2 sköter rensningen av dagens fångst!
Delar av fångsten som hamnade på grillen... Abborren var dock att föredra...

 

 





Här i "snickis" åt vi våra middagar... ute härjade knotten...


Frida vill gärna ta sig en slurk av välkomstdrinken...;)


Frida o Moster njuter av utsikten..


Hugo vilar skönt i skuggan efter skönt bad


Frida har hittat stilen... Vi tackar Ingvar för att ryggen är hel... Kanske ska man skicka bilden till IKEA?;)


Frida o Pappa myser..


Inget sommarlov utan hängmatta


...och inget sommarlov utan jobb...


Även Frida provade hängmattan... sen gungade hon ur den;)



Nu kör vi igång igen..

...med bloggandet från Perstorps djupa skogar;). Det har legat lite på is när vi varit på vift norröver och solen har jussom inte gett riktigt tillåtelse till att vara inne. Tycker jag.

Vi har gjort massor under de senaste två veckorna så det blir rapportering i bilder snarare än i ord.

Frukost innan avfärd...

Nu sitter Hugo, Frida och jag och äter frukost... vi funderar på i vilken ände vi ska börja. Halvpackade väskor som är svåra att avsluta riktigt ännu, bilen ska grovstädas, vi behöver handla det sista, blommorna vattnas och kylen rensas.. ja ni vet. Jag tror jag börjar med en dusch och tänker vidare.

oao

Lata dagar på stranden i Lerhamn..

Jag, Frida och Hugo har varit hos kusinerna i Lerhamn och hälsat på. Det blev lata dagar på stranden och häng i trädgården. Frida njöt i stora drag, speciellt i sin badbalja i skuggan under träden. Hugo trivdes bäst med att fiska upp krabborna och släppa i... fiska upp o släppa i, fiska upp o släppa i... ja ni fattar. Som den amatör jag är har just dessa aktiviteter inte fastnat på bild - så kanske hittar jag bara på.. vem vet. Däremot fastnade deras sysslingar Hanna och Lukas desto bättre på bild;).

 


 

 

..hmmm jag är en amatör. Lyckas inte vända på fotona - inte helt van vid min Mac än... Men nu måste jag packa inför semestern så jag hinner inte fixa o trixa. Väntar på att Alex kommer och ger mig en förstklassig lektion i bloggande och Mac;).

 





Midsommar i Lerhamn..

Midsommar spenderades i Paradiset, dvs Lerhamn. Helt underbart och vädret var för en gångs skull helt fantastiskt. På självaste Midsommarafton - det ni!

 

 


Dåligt bloggande från min sida...

...men nu har jag fått min nya dator! Tack älskling!! Då skulle man ju tänka sig att det blir bättre med inlägg men ack nej. Nu åker vi upp till Spikhyttan där min systers torp ligger. Där ska vi slåss med mygg, knott och annat löst folk;). Hugo tror mig fortfarande inte när jag säger att där inte finns varken rinnande vatten eller toalett. Ska bli intressant när han inser fakta; utedass, hämta vatten ur brunnen och laga mat på vedspis;).

Jag återkommer med bättre frekvens efter den 15 juli. Lovar!

Lägger dock in lite bilder från några dagar vi haft i Lerhamn kring Midsommar!

RSS 2.0