En lycklig dag i somras...

Eftersom jag varit dålig på att blogga tänkte jag att det kanske vore på sin plats att lägga ut några bilder från bröllopet. Det blev en helt fantastisk dag, precis som vi tänkt oss. Kanske beskrivs det bäst i bilder...
















Hmmm så smakar visst mögel..

Åt nog mögel till lunch. Tänkte när jag tuggade på min macka att det var en bekant smak - eller snarare, det smakade som en bekant lukt typ. Jag hann svälja innan jag kom på vad det var. MÖGEL. Urghhh. Så går det när man har lite bråttom - vilket jag för en gångs skull inte hade, men tuggade av gammal vana på som om det vore min sista måltid. Det sitter i sen Frida var liten och jag var tvungen att tugga snabbt, snabbt, snabbt för att över huvud taget få i mig något.

Jaja, jag verkar inte ha dött av lite mögel. Får kanske se vad natten har att bjuda. Eller så kommer det lagom tills jag sitter på konferens i Köpenhamn imorgon;).

Nu ska jag krypa upp i soffan o kela med min man som fått handen i gips! Det där blev en ganska konstig mening. Hmm. Nåväl.

Gnistrande vinterdag och skitiga fönster

Precis hemkommen från en helt underbar vinterpromenad. Ni vet när det knarrar sådär härligt under fötterna och snön gnistrar. Fick stanna o plocka bort is mellan Tessies tår mellan varven och Frida sov som en stock, nedbäddad i dun o fällar. Mys. Något som är mindre mysigt är dock Tessies frenetiska tuggande på frysta hästskitar.. Hon vet att jag ogillar det starkt så hon plockar upp dom och sen full fart iväg, tuggandes. Dom säger att hundarna har brist på någon vitamin eller mineral när dom käkar skit. Är det något dom saknar så måste det vara smaklökar!

Men fy vad är det med det där vinterljuset som gör att man knappt ser ut genom fönstren och varenda dammkorn och hundhår syns på golvet. Blääää. Någon som är sugen på att putsa fönster på Jättegatan 20?




Lycka...

Alexandra uppmanar till att vara med att lägga upp en bild på lycka. Det tog faktiskt inte mer än en sekund för mig att bestämma vilken bild det är för mig. I somras gifte vi oss och det var den lyckligaste dagen i mitt liv. På riktigt.


Rena rama vintern..

Här i Perstorp är det rena rama vintern! Snön ligger vit på taken och.... fler än jag är vaken... Frida tex. Tänk om hon kunde sova som grannens kid, honom får dom väcka på morgonen för att han ska komma upp. Men jag ska inte klaga hon sitter och leker i vardagsrummet helt själv. Jätte-duktig faktiskt. I vårt nymöblerade vardagsrum ju. Kanske därför hon trivs så bra.

Snart dags att hoppa i overallen och ta en promenad med Tessie - men kallt idag. Kanske ska vänta på att solen tittar fram. Vid närmare eftertanke får det bli så!




Nä nu....

...gör jag ett nytt försök! Nya tag helt enkelt!

RSS 2.0